Για “χειρουργείο” κάνει λόγο ο ΑΟ Ανω Λεχωνίων!

Ο Αθλητικός Όμιλος Άνω Λεχωνίων και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία κάνοντας λόγο για «χειρουργείο», που υπέστη η ομάδα μπάσκετ καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να γίνουν πρωταγωνιστές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Ανω Λεχωνίων: “Η ομάδα μας δεν ασχολείται με τη διαιτησία (αν και αρκετές φορές έχουμε αδικηθεί), αλλά δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για το «χειρουργείο», που υπέστη η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιονίκη.  Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να γίνουν πρωταγωνιστές και να αφήσουν σε ρόλο «κομπάρσου» τους παίκτες των δύο ομάδων.

Φάουλ, βήματα και ξύλο  έμειναν ατιμώρητα από τους αντιπάλους, ενώ για εμάς σφύριζαν την παραμικρή επαφή και μας χρέωσαν με τρεις τεχνικές ποινές άνευ αιτίας (!) και απέβαλαν δύο από τους βασικούς μας παίκτες φορτώνοντας τους με Φάουλ.

Οι διαιτητές σε πολλές περιπτώσεις αποφάσισαν να κάνουν τα «στραβά μάτια» και να χρεώσουν ελάχιστα φάουλ τους αντιπάλους την ώρα που πίεζαν την ομάδα μας.

Τα δε ειρωνικά σχόλια του κ Παπαγιώτη προς τους παίκτες μας και τον προπονητή μας έδιναν και έπαιρναν.

Αντίθετα, οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να παίξουν άμυνα, καθώς και η «ανάσα» τους σφυριζόταν φάουλ .

Σ’ ένα παιχνίδι, που είναι ντέρμπι και σκληρό, πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο το ρεκόρ η μία ομάδα να έχει τόσα φάουλ και η άλλη που πιέζει σε όλο το γήπεδο να κάνει το 5ο της φάουλ στην τέταρτη περίοδο στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα..

Ως ομάδα δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αλλά τέτοιες «εχθρικές» διαιτησίες και «χειρουργεία» δεν μπορούν να περάσουν στο απυρόβλητο. Η ομάδα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, αλλά και τον ιδρώτα των αθλητών της, που μοχθούν μέσα στο παρκέ και είναι ανεπίτρεπτο να τους στερείτε το δικαίωμα να πάρουν αυτό που αξίζουν.

Υπάρχει κάποιος θεσμός, που θα προστατεύσει ένα από τα λαοφιλέστερα αθλήματα αυτό του μπάσκετ, ή θα παλεύουμε μόνοι μας;;;

Θα περιμένουμε με «αγωνία» τους επόμενους ορισμούς, για να δούμε αν οι αρμόδιοι φορείς θα «επιβραβεύσουν» τους δύο διαιτητές για όσα έκαναν την Κυριακή που μας πέρασε.

Οι παίκτες και το προπονητικό team του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΑΟΑΛ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.