Γυναίκα διαιτητής για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική: Η Ελένη Αντωνίου στο ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ!

Η Ελένη Αντωνίου από τον σύνδεσμο Αχαΐας θα είναι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας βοηθό τη Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και δεύτερο βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Ανατολής Αττικής.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που γυναίκα διαιτητής διευθύνει αναμέτρηση από καταβολής Α’ Εθνικής και συγκεκριμένα μετά 946 αγώνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω διαιτητής είχε σφυρίξει το πέναλτι-εφεύρεση στην τελευταία φάση (στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων) του παιχνιδιού του πρώτου γύρου Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βέροια, με το οποίο η μετέπειτα πρωταθλήτρια του Α’ Ομίλου της Super League 2 είχε ισοφαρίσει σε 2-2. Η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η κα Αντωνίου αναδείχθηκε ως η καλύτερη διαιτητής της Super League 2 για τη χρονιά που πέρασε και για το λόγο αυτό βραβεύτηκε πριν την πρώτη αναμέτρηση της Βέροιας με τον Λεβαδειακό για την άνοδο στην Super League, από τη διοργανώτρια αρχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.