Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για το τρίτο ματς σε 12 μέρες με τον Ατρόμητο

Τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο μέσα σε 12 μέρες για τον ΝΠΣ  Βόλος,  ο οποίος φιλοξενείται στο Περιστέρι από την αθηναϊκή ομάδα την Κυριακή στις 17.15 για την 19η μέρα της Σούπερ Λιγκ 1. Την περασμένη Τετάρτη οι κυανέρυθροι έφτασαν κοντά σε μία πολύ μεγάλη ανατροπή για το θεσμό του Κυπέλλου, κερδίζοντας με 0-2 τον Ατρόμητο στη ρεβάνς του 1-3 στο Πανθεσσαλικό, αλλά τελικά η πρόκριση έμεινε στους γηπεδούχους.

Ο ΝΠΣ  Βόλος επιδιώκει να πάρει και το αίμα του πίσω και για την ήττα με 2-3 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά σε αυτή την προσπάθεια δε θα έχει διαθέσιμους τους Ίκερ Γκουαροτσένα, Κώστα Μπαλογιάννη (αποβλήθηκαν στη ρεβάνς του κυπέλλου)  και Χουάν Μουνίθ, που είναι όλοι τιμωρημένοι.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή των κυανέρυθρων. Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Κανταμούρο, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ,  Τόρες, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Ντεντάκης, Τσαούσης και Τσοκάνης.

“Ξυπνητήρι” η ήττα στον Ατρόμητο

Αυτό που ελπίζει ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης, είναι η εμφάνιση της ομάδας του στο Κύπελλο και οι αναταράξεις που έφερε στο εσωτερικό της να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στο νέο ματς κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, που είναι πολύ πιο σημαντικό και υπό προϋποθέσεις με νίκη μπορεί να «εκτοξεύσει» τον Ατρόμητο μέχρι και την 4η θέση.

Οι Περιστεριώτες κυνηγούν στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 το τρίτο σερί τρίποντο, ενώ στην 19μελη αποστολή της ομάδας είναι ο Μπουσούλατζιτς, που επέστρεψε για μία δεύτερη θητεία στον Ατρόμητο, αλλά και οι Μανούσος, Κατράνης, που δεν είχαν παίξει στον αγώνα του Κυπέλλου. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καχίλα και οι Ουγκράι και Κιβρακίδης.

Aναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Mανδάς, Στρούγγης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιντες, Κατράνης, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Μανούσος, Μπαένα, Νταβιώτης

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο (18/1)

19:30 Πανιώνιος – ΟΦΗ

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

20:00 Παναιτωλικός – Λαμία

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κυριακή (19/1)

15:00 Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

17:15 ΑΕK – ΑΕΛ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

17:15 Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας)

18:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

19:30 Ολυμπιακός – Άρης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.