Η Νίκη Βόλου δηλώνει δυναμικά παρούσα!

Παρουσιάστηκε το ρόστερ και η βασική εμφάνιση των «κυανόλευκων»

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, παρουσιάζοντας το ρόστερ και τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, στο ανοιχτό θέατρο της Νέας Ιωνίας, παρουσία ένθερμων οπαδών της ομάδας.

«Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, αν θες να πας μακριά πηγαίνετε όλοι μαζί. Οπότε όλοι μαζί» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ισχυρού άνδρα της Νίκης, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, την παρουσία του οποίου εξήρε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης.

Παράλληλα, μαζί με την παρουσίαση του δυναμικού της ομάδας και των εμφανίσεων, και με τους οπαδούς να αποθεώνουν παίκτες και προπονητή, ακολούθησαν και βραβεύσεις, όπως του ποδηλάτη Άγγελου Κριτσιώτη που συνεχίζει να συνδυάζει την αθλητική του δραστηριότητα με την κοινωνική προσφορά, όπως και του παλαιότερου παλαίμαχου της ομάδας, Μανώλη Παρασκευά, που αναφέρθηκε στις εποχές που έζησε ως ποδοσφαιριστής. «Αυτό το ευλογημένο χρώμα συμβόλιζε για εμάς τα πάντα. Μόλις φορούσαμε τη φανέλα ήταν ένα με το σώμα μας» σχολίασε άλλωστε ο 91χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αποψινή εκδήλωση:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.