Η Ρεάλ απάντησε με δεύτερο break και έστειλε τη σειρά πίσω στη Μαδρίτη

Ένα… γκολ-φάουλ του Έντι Ταβάρες στα 54΄΄ για τη λήξη έκριναν το δεύτερο σερί break της Ρεάλ, η οποία ισοφάρισε (2-2) τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με την Παρτιζάν και την έστειλε πίσω στη Μαδρίτη (10/5), όπου θα παλέψει για μία τεράστια πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κάουνας, έχοντας επιστρέψει πανηγυρικά από το εις βάρος της 0-2. Οι Ισπανοί πέρασαν και πάλι από τη Stark Arena και με το τελικό 85-78 επί της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο Game 4 δηλώνουν αποφασισμένοι για ακόμη μία υπέρβαση.

Τα δεκάλεπτα: 15-27, 42-45, 55-61, 78-85

Πριν το τζάμπολ, οι οπαδοί της Παρτιζάν πέταξαν λευκά τριαντάφυλλα στο παρκέ στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού που προκάλεσε την Τετάρτη (3/5) ένας 14χρονος μαθητής σε Δημοτικό σχολείο του Βελιγραδίου, όπου σκότωσε οχτώ συμμαθητές του και τον φύλακα.

Η Μακάμπι συνέτριψε την Μονακό και συνεχίζει να ελπίζει

Με μία… αποστομωτική εμφάνιση, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπερασπίστηκε αυτή τη φορά την έδρα της, ισοφαρίζοντας (2-2) τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τη Μονακό και κρατώντας «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ του Κάουνας. Οι Ισραηλινοί συνέτριψαν με 104-69 τους Μονεγάσκους στο Game 4 της σειράς, η οποία επιστρέφει στο Πριγκιπάτο (10/5), όπου και θα κριθεί το «εισιτήριο» για την καταληκτική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.