Η σκόρερ της Ισπανίας έμαθε μετά τον τελικό τον θάνατο του πατέρα της

Η Όλγα Καρμόνα

Η αθλήτρια που πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Ισπανία και οδήγησε την εθνική της ομάδα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών έμαθε λίγο μετά το τέλος του αγώνα ότι ο πατέρας της είχε φύγει από τη ζωή.

Η Όλγα Καρμόνα της Ισπανίας σκόραρε το «χρυσό» γκολ του τελικού και αφιέρωσε το γκολ της στη μητέρα μιας παιδικής της φίλης που έφυγε από τη ζωή.

Αυτό που δεν γνώριζε όμως και έμαθε μετά το τέλος του σπουδαίου παιχνιδιού και των έντονων πανηγυρισμών, ήταν το γεγονός ότι ο δικός της πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Για την ακρίβεια, η μητέρα της, που βρισκόταν στο γήπεδο, ήταν αυτή που της είπε πως ο μπαμπάς της «έφυγε» δύο μέρες πριν. Θέλησε όμως η κόρη της να το μάθει μετά το τέλος του τουρνουά, ώστε να μην την επηρεάσει.

Την είδηση γνωστοποίησε η ισπανική ομοσπονδία, η οποία έστειλε τα συλλυπητήριά της στην 23χρονη Καρμόνα και την οικογένειά της.

Η ηρωίδα της Ρόχα έλαβε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης για τον χαμό του πατέρα της και λίγες ώρες μετά το βίαιο κοντράστ, έστειλε το δικό της μήνυμα αποχαιρετισμού, συγκινώντας με τα λόγια της μέσω twitter:

«Και χωρίς να το ξέρω, είχα το δικό μου αστέρι πριν το παιχνίδι αρχίσει. Ξέρω ότι μου έδωσε τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Ξέρω ότι με παρακολουθούσες σήμερα και ότι είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.