Ηρεμεί για το Σαββατοκύριακο ο ΟΥΚ Βόλου

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Δεν πήγε καλά η πορεία της ομάδας πόλο του ΟΥΚ Βόλου μέχρι στιγμής, καθώς στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα μετά την επανέναρξη του (συμπεριλαμβανομένου κι αυτού πριν την προσωρινή διακοπή), μετρά μόνο ήττες. Έτσι, για το τρέχον σαββατοκύριακο τουλάχιστον, ο ΟΥΚ Βόλου ηρεμεί και ανασυντάσσει τις δυνάμεις του, αφού έχει δώσει και τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΝΟ Χίου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση έρχεται στο προσκήνιο μεσοβδόμαδα για την βολιώτικη ομάδα πόλο, καθώς για τη 10η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. Τα αποτελέσματα βέβαια δεν παίζουν ρόλο για φέτος, αφού καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται εκτός αν δεν πάρει μέρος σε δύο παιχνίδια, ωστόσο για λόγους ψυχολογίας κάποια θετικά αποτελέσματα θα ήταν επιθυμητά. Βέβαια, το κέρδος είναι η απόκτηση εμπειριών σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά και αγωνιστικά για τον ΟΥΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μένουν και πολλοί αγώνες ακόμη, αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε έναν γύρο, και έτσι μόλις τέσσερα παιχνίδια έχουν απομείνει για να ολοκληρώσει ο ΟΥΚ Βόλου τις φετινές του υποχρεώσεις, σε διαδικασία μάλιστα… fast track.

Tέλος, ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι ο ΟΥΚ Βόλου έχει τη χειρότερη άμυνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αν και έχει έναν αγώνα παραπάνω μαζί με τον ΝΟ Χίου, καθώς έχει δεχθεί 125 γκολ. Το ίδιο ισχύει και για την επίθεση, έχοντας πετύχει μόλις 55 τέρματα, ωστόσο δεν  θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι πρόκειται για ένα σύνολο που αγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο με Έλληνες παίκτες και όχι με πιο έμπειρους ξένους στη σύνθεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.