Καλεί σε εμβολιασμούς ο Αυγενάκης

«H πανδημία ανέτρεψε πολλά από τα σχέδιά μας για την ανάπτυξη του Αθλητισμού» επεσήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έδειξε άμεσα αντανακλαστικά για τη λήψη μέτρων, στο μήνυμά του κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 στον Αθλητισμό και μελλοντικές προκλήσεις», την οποία συνδιοργανώνουν η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

«Με την ίδια αποφασιστικότητα βάλαμε σε πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας της αθλητικής οικογένειας. Η υγειονομική επιτροπή δούλεψε όλο αυτό το διάστημα για την ανάπτυξη των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επικαιροποιούνται συνεχώς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επανεκκίνηση του Αθλητισμού να πραγματοποιηθεί σταδιακά και με ασφάλεια. Τα αποτελέσματα βεβαίωσαν την τακτική μας με τον Αθλητισμό να μην αποτελεί βασική αιτία μετάδοσης του ιού» συμπλήρωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, για να καλέσει τους αθλητές και τις αθλήτριες να εμβολιαστούν αλλά και να βγουν μπροστά.

«Λάβαμε μέτρα στήριξης της αθλητικής οικογένειας με 13,5 εκατομμύρια για τα ερασιτεχνικά σωματεία και με την ένταξή τους στους ΚΑΔ για τα μέτρα στήριξης και προχωρήσαμε σε μία σειρά από φορολογικές ελαφρύνσεις. Δεν υποκύψαμε σε πιέσεις και σταθμίσαμε προσεκτικά τα δεδομένα και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Προκειμένου να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην κανονικότητα, είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι. Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερό μας όπλο, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τον επικίνδυνο αυτό εχθρό. Και οι αθλητές μας, η στάση των οποίων αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία, πρέπει να βγουν μπροστά, να δώσουν το παράδειγμα και να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού» σχολίασε σχετικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.