Κάλεσμα της ΠΑΕ Άρης, πρώτα για ΝΠΣ Βόλος

Μπορεί ο μεγάλος στόχος για τον Άρη να είναι πλέον η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο πριν από τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/1, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης») για τους «8» της διοργάνωσης, προέχει η σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλος ΝΠΣ (Σάββατο 21/1, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης: «Η ομάδα ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’ πρέπει στα δύο αυτά παιχνίδια να είναι η έδρα που όλη η Ελλάδα ξέρει. Ομάδα και κόσμος πρέπει να… παίξουμε μπάλα μαζί για να πάρουμε τη νίκη αύριο και την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα… Ώρα να μιλήσει ο ‘’νόμος του Κλ. Βικελίδης’’!».

Μάλιστα, ήδη τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους». Γενική είσοδος ορίστηκε στη συμβολική τιμή των 19 ευρώ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ -επίσης – σε όλες τις Θύρες.

Αρχικά, ο Άλαν Πάρντιου και οι ποδοσφαιριστές του, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλούς. Ο 61χρονος Αγγλος προπονητής είδε ακόμη ένα πρόβλημα να προστίθεται σε αυτά που είχε ήδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Λουίς Πάλμα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τέθηκε εκτός αποστολής. Το ίδιο ισχύει και για τους τραυματίας Μπράιαν Νταμπό, Νικολάς Ενκουλού και τους ανέτοιμους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ράφαελ Καμάτσο.

Αναλυτικά στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.