Καλλιακούδας: “Στόχος να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο τα παιδιά”

Ο προπονητής των Μικτών της ΕΠΣΘ, Γιώργος Καλλιακούδας

Ο προπονητής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ, Γιώργος Καλλιακούδας, θέτει ως στόχο ενόψει της πρεμιέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ14 και Κ16, όχι τόσο την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά να παίξουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές σωστό ποδόσφαιρο και κάποιοι απ’ αυτούς να διακριθούν.

Σε δήλωση που έκανε στο magnesiasports αναφέρει: «Κάθε χρόνο είναι διαφορετικά τα παιδιά, άρα και διαφορετικές οι ομάδες. Μπορώ να πω ότι το αγωνιστικό επίπεδο είναι το ίδιο με πέρσι στην Κ14 και στην Κ16 λίγο καλύτερο. Θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι, αν επιτρεπόταν να αγωνιστούν παίκτες που είναι σε ΠΑΕ Σούπερ Λιγκ (σ.σ. ΝΠΣ Βόλος) και οι οποίοι θα έκαναν και τη διαφορά.

Ο όμιλος είναι τα τελευταία χρόνια ο ίδιος και η Λάρισα έχει τον πρώτο λόγο, γιατί έχει περισσότερες ακαδημίες και μεγαλύτερη βάση, για να επιλέξει παιδιά. Εμείς θα παλέψουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο αν θα περάσουμε ή όχι, αλλά τα παιδιά να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια κάποια παιδιά να μπορέσουν να διακριθούν και να παίξουν και στην Εθνική. Υπάρχει καλό κλίμα και γίνεται καλή δουλειά».

Να σημειωθεί ότι στα αυριανά παιχνίδια στο Βασδέκειο, που θα ξεκινήσουν στις 12.00 και στις 15.00, η ΕΠΣΘ φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της ΕΠΣ Καρδίτσας. Διαιτητές και στις δύο αναμετρήσεις θα είναι οι Δημεράς, Δίχρης, Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας. Στο άλλο παιχνίδι η ΕΠΣ Τρικάλων στο γήπεδο Φήκης θα υποδεχθεί την ΕΠΣ Λάρισας.

Στην 2η Φάση προκρίνονται οι 13 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 3 καλύτερες δεύτερες ομάδες που συμμετείχαν στους ομίλους από 1 έως και 12 (εξαιρείται ο όμιλος 13).

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.