Καρατσιβή και Παντελόγλου της Νίκης αναχώρησαν για τους Παράκτιους Μεσογειακούς

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας στον Βόλο
Αθανασία Καρατσιβή και Λυδία Παντελόγλου της Νίκης Βόλου αναχώρησαν για τους  Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες, που γίνονται στο Ηράκλειο.
Όπως αναφέρει η Δ.Ε. κολύμβησης του νικιώτικου συλλόγου: “Οι δύο αθλήτριες μας αναχώρησαν σήμερα (Τρίτη 12/9) από τη Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχουν ως μέλη της εθνικής αποστολής της χώρας μας στα αγωνίσματά τους στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που διεξάγονται στο Ηράκλειο της Κρήτης από 09-16 Σεπτεμβρίου.
Οι αθλήτριες μας τελευταίο διάστημα και λόγω των καιρικών φαινομένων που έπληξαν την πόλη μας προπονούνται στη Θεσσαλονίκη μαζί και με τα άλλα δύο μέλη εθνικών αποστολών της ομάδας μας, τον Γιάννη Θεοδοσόπουλο και την Αποστολία Μπάδρα, που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης open water που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας στο τέλος Σεπτεμβρίου (28-30/09/2023).
Η 4μελής αποστολή των αθλητών μας προπονείται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα από τον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, που παρά τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα στην πόλη μας, οργάνωσε με ταχύτατους ρυθμούς τη μετάβαση των αθλητών στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική προετοιμασία ενόψει των σημαντικών αυτών διοργανώσεων για τους αθλητές μας, που θα μας εκπροσωπήσουν με τις εθνικές αποστολές της χώρας μας σε Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και Παγκόσμιο πρωτάθλημα open water τεχνικής κολύμβησης Εφήβων /Νεανίδων αντίστοιχα.
Εκ μέρους της ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας για κάθε επιτυχία στους αγώνες στα δύο κορίτσια μας Αθανασία και Λυδία που αγωνίζονται στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στη γιορτή αυτή του αθλητισμού που διοργανώνεται από τη χώρα μας.
Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για την αμέριστη στήριξη που παρέχει στους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας.
Η διοργάνωση καλύπτεται τηλεοπτικά από την ΕΤ3 καθώς και το κανάλι μετάδοσης των αγώνων”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.