Kαρυπίδης: «Αν δεν θέλει κόσμο ο Μπέος να παρέμβει η κυβέρνηση»

Η επόμενη της πρόκρισης του Άρη στον τελικό του Κύπελλου βρίσκει την κουβέντα για την έδρα του τελικού να έχει… φουντώσει για τα καλά.

Η ΠΑΕ Άρης είναι ξεκάθαρη στις θέσεις της, προτείνοντας είτε την Τούμπα είτε την AEL FC Arena, με την πρώτη επιλογή να απομακρύνεται πριν καν πέσει στο τραπέζι. Την ίδια στιγμή αυτό που προκύπτει ως πληροφορία είναι ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης δέχεται πιέσεις ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με δέλεαρ μάλιστα τα οικονομικά οφέλη της ΠΑΕ από αυτήν την επιλογή.

«Δεν με ενδιαφέρον τα χρήματα. Ως Άρης θέλουμε το δίκαιο. Αφού ο ΠΑΟΚ δεν δίνει την Τούμπα, ας πάμε στη Λάρισα ή στο Πανθεσσαλικό. Και αν ο Μπέος δεν θέλει κόσμος, να παρέμβει η κυβέρνηση και να γίνει εκεί. Εμείς θέλουμε τελικό μπροστά σε κόσμο και αξιοκρατία για τις δύο ομάδες», είναι η απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης προς τις πιέσεις που δέχεται, με τη θέση του να είναι ξεκάθαρη.

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προτιμάει ΟΑΚΑ και οι «κίτρινοι» δεν δέχονται να γίνει ξανά στην Αθήνα ο τελικός, η επιλογή της έδρας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και με τις επιλογές να είναι συγκεκριμένες.

Τhessports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.