Καταγγέλλουν απειλές και προσωπικές επιθέσεις οι Austrian Boys

Ότι τον τελευταίο καιρό μέλη του δέχονται απειλές και προσωπικές επιθέσεις από τον «ακατανόμαστο μουσαφίρη και τη μεγαλόσωμη παρέα του», καταγγέλλουν σε ανακοίνωση τους οι Austrian Boys. Όπως αναφέρουν « Την τελευταία περίοδο δεχόμαστε απειλές και προσωπικές επιθέσεις από τον ακατανόμαστο μουσαφίρη και την μεγαλόσωμη παρέα του στα μέλη των Austrian Boys . Επειδή όμως το σκηνικό αυτό έχει παραγίνει θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας αλλά και του πολίτες αυτής της πόλης, για το τι συμβαίνει πίσω από τα μπλε λαμπιόνια , τους κόμβους και τα events ώστε να είναι ενήμεροι ότι πίσω από τη βιτρίνα υπάρχει βρωμιά και δυσωδία.
Έχουμε στοχοποιηθεί, ότι η ανυπαρξία της ΠΥΔΝΑΣ, η αιτία της παρουσία των φίλαθλων της είναι μόνο άνω των 60, είμαστε εμείς, οι AUSTRIANBOYS.
Δεν νιώθουν ότι ανέκαθεν το αφεντικό της πόλης αυτής, είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ότι ομάδα αλλάζουν μόνο ευνοούμενοι του μουσαφίρη.
Εμείς είμαστε μια γροθιά , δυνατοί και όρθιοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απειλή ,γιατί έτσι μας έχει μάθει η ιστορία μας.
ΥΓ. Κυριακή 12 ώρα στο πάρκο Ν. Δημητριάδος για την εκδρομή στο Νεοχώρι Τρικάλων. Τιμή εκδρομής 8 ευρώ. Τηλ : 6974145882».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.