Και τώρα Στυλίδα με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο για τον Ολυμπιακό Β.

Το ζητούμενο για μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης, από τη στιγμή ειδικά που ένα πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, είναι η κατάκτηση των βαθμών, αλλά σίγουρα χρειάζονται και οι καλές και πειστικές εμφανίσεις. Για τον  Ολυμπιακό Βόλου ήταν και είναι επιτακτική ανάγκη μέχρι το εντός έδρας ντέρμπι με τη Νίκη να πάρει τέσσερα τρίποντα μετά την ήττα από τα Μετέωρα, που τον έφερε στο μείον τρία από την αιώνια αντίπαλό του. Αυτό επιτεύχθηκε μέχρι στιγμής κατά τα 3/4 και απομένει για το 4Χ4 το ματς με τη Στυλίδα στην κωμόπολη του Νομού Φθιώτιδας.

Ωστόσο, σ’ αυτό το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι, που ασφαλώς θέλουν πρώτιστα το τρίποντο, θα επιδιώξουν και μία καλή εμφάνιση, αφού στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις πέτυχαν νίκες με επαγγελματικές σε ένα μεγάλο βαθμό εμφανίσεις και δεν ικανοποίησαν όσο θα ήθελαν τον κόσμο τους. Κι αν αυτό δικαιολογείται στις εκτός έδρας δοκιμασίες με Αλμυρό και Πιερικό, όμως στο τελευταίο ματς με τον Θησέα, ο οποίος είχε πολλές και σοβαρές απουσίες, οι περισσότεροι περίμεναν γκολ και θέαμα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι του Περικλή Αμανατίδη αγχώθηκαν κάπως μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, στο οποίο ήταν μέτριοι, αλλά βρήκαν νωρίς τη λύση με τον Σερτζίνιο στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57’, ενώ εξασφαλίστηκαν απόλυτα με το δεύτερο γκολ του Ναζίμ δύο λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου.

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το επιπλέον βάρος και πίεση που δημιουργεί στους ποδοσφαιριστές του το γεγονός ότι βρίσκονται στη θέση του κυνηγού της Νίκης, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτό είναι που επηρεάζει την απόδοσή τους.

Πλέον, κόντρα σε μία ομάδα, που ακόμη και στη μέτρια μέρα του πρέπει να συμπέσουν πολλές αρνητικές συγκυρίες μαζί για να μην πάρει το διπλό, ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει ότι θα πάει με τουλάχιστον τρεις βαθμούς διαφορά στη χειρότερη περίπτωση στο ντέρμπι με τη Νίκη, εκεί όπου η ομάδα θα τα δώσει όλα για το προσπέρασμα ουσιαστικά, αφού τυχόν τρίποντο θα φέρει την ομάδα σε θέση ισχύος στην ισοβαθμία με τους κυανόλευκους και άρα στην πρώτη θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.