Κοντά σε ανακοίνωση νέων παικτών αλλά και φιλικών ο Ολυμπιακός Β.

Εν αναμονή ανακοινώσεων νέων μεταγραφών, αλλά και φιλικών βρίσκονται στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να είναι πάρα πολύ κοντά στο κλείσιμο παικτών, που θα έρθουν, για να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα, ενώ έχουν συμφωνήσει και για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων το επόμενο διάστημα, αλλά πρώτα θέλουν να ξεκαθαρίσει η έδρα που θα γίνουν αυτά.

Πάντως σ’ ό,τι αφορά τη Νεάπολη, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι απομένουν λεπτομέρειες, για να αποκτήσει η ομάδα δικαίωμα χρήσης του γηπέδου, ενώ συνεχίζονται και οι εργασίες στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών και πιστεύεται ότι σύντομα θα μπορούν οι παίκτες να προπονούνται και εκεί.

Προς το παρόν βέβαια, οι προπονήσεις γίνονται στο στάδιο του Βελεστίνου, εκεί όπου την Πέμπτη είχαμε την άφιξη ενός δεύτερου Γάλλου παίκτη, για να δοκιμαστεί, ενώ θυμίζουμε ότι από την περασμένη Δευτέρα μετέχει στην προετοιμασία και ένας συμπατριώτης του που παίζει στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και αφήνει καλές εντυπώσεις. Παράλληλα, στο Βελεστίνο δοκιμάστηκαν και κάποιοι Έλληνες παίκτες από τη Μαγνησία.

Οι ερυθρόλευκοι αυτή τη στιγμή έχουν εντάξει επίσημα στο δυναμικό τους τρεις τερματοφύλακες (Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Ζάχος), δύο δεξιά μπακ (Γραικός, Πριόνας), τρεις αριστερούς οπισθοφύλακες (Μπουτζίκος, Μπαρούτας, Μπακουλάτι), τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς (Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Ρόκας), τρεις αμυντικούς χαφ (Στεφάνοβιτς, Κόλα, Καναβός), τρεις ακραίους μεσοεπιθετικούς (Ενγκομπά, Πόζογλου, Σκοπελίτης), τρεις σέντερ φορ (Τσίτας, Μαρούδας, Πάσχος) και έναν επιτελικό χαφ (Τζέφερσον).

Βέβαια, από τους παραπάνω υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν και σε διαφορετικές θέσεις, όπως είναι ο Ρόκας, που στα εσωτερικά διπλά ο Θωμάς Γράφας τον προτιμά στο κέντρο της άμυνας, ο Σκοπελίτης, που παίζει και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Στεφάνοβιτς, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι, ο Μπακουλάτι, που παίζει με την ίδια ευχέρεια και ως δεξιός μπακ, αλλά και ο Τζέφερσον, που έχει δοκιμαστεί στο φιλικό με την Καρίτσα στα άκρα, συγκλίνοντας βέβαια συνεχώς προς τα μέσα.

Συγχαίρει τη Στάμου η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου, Ελευθερία Στάμου. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την αθλήτρια του συλλόγου Ελευθερία Στάμου, η οποία κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων-Νεανίδων, που διεξήχθη στην Αίγυπτο.

Η Ελευθερία Στάμου τίμησε επάξια την Ελλάδα, την πόλη μας και τον σύλλογό της, τον Ολυμπιακό Βόλου, πετυχαίνοντας δύο σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στην ταλαντούχα αθλήτρια ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.