«Kοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ και ΝΠΣ Βόλος για τον Δουβίκα»

Κοντά σε συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλος για τον Τάσο Δουβίκα φέρονται να βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, με τον παίκτη των «κυανέρυθρων» να έχει μπει στο μικροσκόπιο ωστόσο και της ΑΕΚ.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα τον περασμένο Γενάρη, όταν φάνηκε να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κάρολ Σβιντέρσκι. Από την στιγμή που τελικά δεν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ μια πρόταση που θα ικανοποιούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Πολωνό και δεν βρέθηκε λύση στο θέμα με τον Αντόνιο Τσόλακ, που παραμένει ανενεργός, στην Τούμπα δεν θεώρησαν ότι υπήρχε ανάγκη για να κλείσουν τον νεαρό επιθετικό του ΝΠΣ Βόλος.

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν ότι αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν αρκετά προχωρημένες. «Ούτε προέκυψε τόσο έντονος ανταγωνισμός για τον παίκτη ώστε να τους αναγκάσει να τον καπαρώσουν για το ερχόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας τον στην ομάδα του μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου» αναφέρει για παράδειγμα η ιστοσελίδα sport24.gr.

Eπίσης τονίζεται ότι οι συζητήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος για τον Δουβίκα ξεκίνησαν και πάλι, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που θέλουν να τρέξουν στην Τούμπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, για έναν παίκτη που μέχρι τώρα μετρά 11 γκολ και 3 ασίστ στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.