Κυκλοφορούν σήμερα τα διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

Την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από σήμερα, Δευτέρα 1/8 και τις τιμές τους ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε! Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας!

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 και προσκαλεί τους φιλάθλους να κλείσουν τη δική τους θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου!

Αναγνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία χρόνια, προσπάθησε να διαμορφώσει τον τιμοκατάλογο των εισιτηρίων διαρκείας με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τη δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων)

Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες)

Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 10:00-14:00 και 18:00 έως 21:00 από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (λίγα μέτρα μετά το ΕΚΑΒ). Εξαιρείται το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου εξαιτίας του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους με μετρητά, με χρεωστική κάρτα και τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμος ο τρόπος πληρωμής και με πιστωτική κάρτα (άτοκες δόσεις).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στην κατοχή τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή κάποιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.

Λίγα λόγια για τη σχεδίαση

Απλή, λιτή και ερυθρόλευκη είναι φέτος η σχεδίαση του εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Στόχος ήταν η ανάδειξη του δαφνοστεφανωμένου εφήβου που αποτελεί το σύμβολο της ιστορικής μας ομάδας και φυσικά τα ερυθρόλευκα χρώματα, καθώς πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας, από τα σπάργανα του Ερασιτέχνη».