Λ. Μπακάλης: «Χρυσό διπλό»

Μπορεί η άμυνα να ήταν η αχίλλειος πτέρνα του Ρήγα Φεραίου ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, αλλά στο ματς με τον Τηλυκράτη, σύμφωνα με τον Λάκη Μπακάλη, η αμυντική λειτουργία ήταν εξαιρετική. Αυτό επεσήμανε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ενώ έκανε λόγο για ανοιχτή άμυνα του Τηλυκράτη, που βοήθησε την ομάδα να βγάλει αντεπιθέσεις. Παράλληλα χαρακτήρισε χρυσό το διπλό. Αναλυτικά:

«Για να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Τηλυκράτη, πρέπει να τρέξεις, να δουλέψεις καλά και να αμυνθείς καλά. Νομίζω ότι στα ομαδικά μας μαρκαρίσματα ήμασταν άριστοι και είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τα 90 λεπτά. Στην κόντρα βρήκαμε ανοιχτό τον Τηλυκράτη, κάτι που ήταν λογικό, γιατί και οι μπακ του ήταν πολύ ψηλά ανεβασμένοι. Εμείς βγάλαμε πολύ καλές αντεπιθέσεις και κάναμε ένα γκολ μετά από ωραία κάθετη του Τσελεπή στον Τζοβάρα.

Στη συνέχεια μας πίεσε ο Τηλυκράτης, χωρίς να κάνει όμως τη μεγάλη φάση. Απεναντίας εμείς είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι του Γκίκα. Και στο δεύτερο μέρος εμείς είχαμε τη μεγάλη φάση με το χαμένο πέναλτι και μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι. Νομίζω ότι πήραμε ένα χρυσό διπλό, τρεις πόντους πολύτιμους, για να διασφαλιστούμε για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, αλλά είναι μεγάλο αβαντάζ για μας, μία νίκη ψυχολογίας. Πήραμε δύο διπλά, ενώ είχαμε χάσει δύο ματς στην έδρα μας και δεν είχαμε δώσει χαρά στους φιλάθλους μας. Φεύγουμε με ένα σημαντικό διπλό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και σε μία καλή έδρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.