Μαντούβαλος: Θα παίξουμε στα ίσια, για να κερδίσουμε τη Νίκη

Δηλώσεις για το επικείμενο ματς του Αστέρα Ιτέας με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό έκανε ο πρόεδρος της ομάδας από τη Φωκίδα, Πέτρος Μαντούβαλος, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή “90 λεπτά” του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ο κ. Μαντούβαλος μάλιστα, έθεσε ως στόχο το τρίποντο κόντρα στη Νίκη.

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Αναλυτικά η δήλωσή του:  «Ο στόχος μας είναι τερματίσουμε τρίτοι φέτος, γιατί οι δύο βολιώτικες ομάδες μας έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία. Είναι καλές ομάδες, αλλά δε φαντάζομαι ότι είναι κάτι τρομερό  σε ό,τι αφορά τη διαφορά τους με μας. Εμείς έχουμε έναν στόχο να κάνουμε ένα τεστ στη έδρα της Νίκης Βόλου των δυνατοτήτων μας σε επίπεδο πρωταθλητισμού στην κατηγορία μας και στον όμιλό μας. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε καλά, ήρεμα όμως.

Ό,τι δείξει το αποτέλεσμα. Εμείς δεν είμαστε ούτε για διαμαρτυρίες ιδιαίτερες, γιατί μπορεί να έχουμε αδικηθεί. Δεν είμαι της γκρίνιας και της κλάψας εγώ. Έχουμε μία δυναμική αντιμετώπιση. Ο Αστέρας Ιτέας έχει μία δυναμική, κάτι που έχω περάσει από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Την Κυριακή θα τα πούμε στο γήπεδο με τη Νίκη Βόλου. Πιστεύω ότι θα είναι φιλόξενοι οι άνθρωποι, όπως ήμασταν εμείς στο γήπεδό μας γι’ αυτούς. Με ενδιαφέρει το ήθος και το αθλητικό πνεύμα. Από κει και πέρα οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο και θα πάμε να τους αντιμετωπίσουμε στα ίσια, για να τους νικήσουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.