Ματς που… ξαφνικά κρίνει παραμονή δίνει η Νίκη Βόλου απέναντι στην Καλλιθέα

Στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα φιλοξενείται αύριο (Σάββατο 19/06, 17.00) η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League. Ένα παιχνίδι που… έγινε πιο καυτό από την στιγμή που ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε στα χαρτιά το ματς στο οποίο είχε γνωρίσει την ήττα απέναντι στην τωρινή αντίπαλο της Νίκης και μείωσε την διαφορά από την σωτηρία στο -4.

Η ομάδα της Αττικής μετά και από την απώλεια του ματς με τους Λάκωνες περιόρισε κάπως και τα όνειρα ανόδου. Πλέον, η τύχη δεν είναι στα χέρια της και θα επιδιώξει δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις δύο Ροδίτικες ομάδες, Ρόδο και Ιάλυσο. Αυτό σημαίνει πως αν θέλει να παραμείνει ζωντανή θα πρέπει να «χτυπήσει» με κάθε τρόπο το ματς με τους «κυανόλευκους» και μετά να πάει στο Αιγάλεω για να τα παίξει όλα για όλα.

Αυτό σημαίνει πως η Νίκη Βόλου θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Τάτση. Οι τέσσερις βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τις επικίνδυνες εξόδους σε Επισκοπή και Καλλιθέα αυξάνουν κάπως την πίεση στην ομάδα. Βέβαια, με την επίτευξη ενός διπλού στην Καλλιθεά, θα έχει επιτευχθεί ο στόχος και θα πάει άνετη η Νίκη στο Ρέθυμνο για το τελευταίο ματς της χρονιάς. Με προίκα την επικράτηση με εμφατικό σκορ απέναντι στον Ασπρόπυργο, ο σύλλογος της Μαγνησίας μπορεί να πάρει ώθηση ώστε να πάρει το πολυπόθητο διπλό που θα διώξει και το άγχος.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου ο Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ Ροχάνο αλλά και του Μπαλάφα, καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο ματς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.