Μαυρωτάς: «Το πολύ χίλιοι φίλαθλοι πιλοτικά στον τελικό Κυπέλλου»

Ο Γενικός Γραμματέας του Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, έδωσε συνέντευξη στον Real FM και την εκπομπή Real Sports, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και τι περίπου μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς τόνισε: «Είναι ένα πιο μακρινό βήμα η επιστροφή του κόσμου. Υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου για να μπουν φίλαθλοι εάν εγκριθεί αυτό από την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Το 25.000 είναι απαγορευτικό. Ούτε σε χώρες που έχουν ανοίξει δεν γίνεται. Το πολύ κάποιες εκαντοντάδες έως χίλιοι φίλαθλοι να μπουν. Με τεστ πριν τον αγώνα και με πιλοτική εφαρμογή».

Για τη νέα σεζόν: «Η αλήθεια είναι πως τα δεδομένα σε σχέση με τον κορωνοϊό βελτιώνονται. Χτίζεται σιγά σιγά ένα τείχος ανοσίας και με τους εμβολιασμούς, έχουμε περισσότερα εργαλεία στα χέρια μας με τα self test και τα rapid που δεν υπήρχαν πέρυσι. Όλα αυτά μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε για να έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία στις δραστηριότητές μας. Δεν θα περάσουμε απευθείας στην κατάσταση που είχαμε το 2019. Ο επόμενος χρόνος θα έχει επίσης περιορισμούς, αλλά σαφώς λιγότερους σε σχέση με φέτος. Θα είναι ένας χρόνος με προσοχή, με πειθαρχία και με οργάνωση.

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.