Mαζί με Δέρβο ο Λάμπρος Πρέκας προπονητής στις Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Επεκτείνεται η συνεργασία με τον Νίκο Μπουντούρη

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ελένης Παπαθανασίου με τις Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου φέρνει συνδυασμό δεδομένων για την τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει και της συμμετοχής της στην Α2 Εθνική Γυναικών, καθώς ο Λάμπρος Πρέκας είναι αυτός που αναλαμβάνει καθήκοντα, σε συνεργασία με τον Κώστα Δέρβο που παραμένει στο τεχνικό επιτελείο, με φόντο τον… Νίκο Μπουντούρη.

Όπως επιβεβαιώνει και η διοίκηση του ΑΣ, η συνεργασία με τον Νίκο Μπουντούρη επεκτείνεται πλέον και στις αναπτυξιακές ομάδες του τμήματος Γυναικών. Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της γυναικείας ομάδας Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου που την περίοδο 2024-2025 θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα.

Ο Λάμπρος Πρέκας έχει πλούσια προπονητική πορεία και υπήρξε αθλητής του συλλόγου. Έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες  Άρτεμις, Ολυμπιακό Βόλου, Ανάληψη, Νίκη Βόλου, Ίωνα. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μπουντούρη στις αναπτυξιακές ομάδες αγοριών  του συλλόγου. Η συνεργασία του συλλόγου με τον Νίκο Μπουντούρη  επεκτείνεται πλέον και στις αναπτυξιακές ομάδες του  γυναικείου τμήματος των οποίων θα έχει την εποπτεία σε συνεργασία με τους προπονητές Λάμπρο Πρέκα και Κώστα Δέρβο ο οποίος ανανέωσε για ακόμη μία φορά την πολυετή συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η στελέχωση της ομάδας συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες συνεργασίες.

Καλωσορίζουμε τους προπονητές στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες με την ιστορική ομάδα μας».

Προς το παρόν πάντως δεν έχει ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με την Άννα Χριστοδούλου, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, καθώς η ομάδα πρέπει να διαμορφώσει το ρόστερ της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αναζητώντας λύσεις για να καλύψει τα κενά που ενδεχομένως να προκύψουν και να προσθέσει και εμπειρία στο δυναμικό της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.