Με ανατροπή στον τελικό του Masters της Ρώμης ο Τσιτσιπάς

Νίκησε τον Σβέρεφ και περιμένει έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Ρόουντ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με αναντροπή και 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, περιμένοντας πλέον στον τελικό του Masters της Ρώμης έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Ρούουντ!
Ο Ζβέρεφ φαινόταν ότι έχει βρει το… κουμπί του Στεφ μετά τη συνάντησή τους στη Μαδρίτη. Ο Γερμανός όταν έχει σε μεγάλο ποσοστό πρώτο σερβίς, δε σου αφήνει πολλά περιθώρια για να αντιδράσεις.
Ο Τσιτσιπάς άντεξε μέχρι τα μέσα του σετ, αλλά τα λάθη του κυρίως από το backhand του στέρησαν την ασφάλεια και ενδεχομένως ένα tiebreak, αφού στις επιστροφές δεν έβρισκε λύση. Ο Ζβέρεφ όχι μόνο πίεσε τα δεύτερα σερβίς του Τσιτσιπά, αλλά έβαλε και στο σημάδι του το backhand του Έλληνα τενίστα.
Ο Ζβέρεφ χωρίς το σερβίς του έμοιαζε άλλος παίκτης, ο Τσιτσιπάς ένιωσε άνετα από τη βασική του γραμμή και σταδιακά έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο ανεβαίνοντας στο φιλέ, κρατώντας τον Γερμανό 2-3 μέτρα εκτός κορτ, θέτοντάς τον σε κίνηση. Το break από νωρίς στο 3ο σετ έμοιαζε και ήταν η χαριστική βολή, με τον Τσιτσιπά να κλείνει κάνοντας ακόμα ένα, στο game που ο Ζβέρεφ σέρβιρε για την… ύπαρξή του στο τουρνουά. Ο Στέφανος όχι μόνο θα φύγει από τη Ρώμη με το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης στις βαλίτσες του, αλλά θα ψάξει και τον δεύτερο masters τίτλο του κόντρα σε έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Ρούουντ το βράδυ της Κυριακής…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.