Mε επιπλέον νεαρούς στο ρόστερ της η Νίκη Βόλου

Ενώ ανανέωσε με τον Χρήστο Σούλη

Με τις προπονήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου της 21ης Σεπτεμβρίου με τον Βίκο Ιωαννίνων, η ΔΕ της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου έκανε γνωστό ότι στο δυναμικό του συνόλου Ανδρών προβιβάζονται τέσσερις αθλητές από τα τμήματα υποδομής.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα ανήκουν οι Ανδρεόγλου Αλέξης (16, guard), Μόκας Χριστόφορος (16, guard – forward), Τουτουντζόγλου Βαγγέλης (17, forward) και Ψιλοβικός Αντώνης (17, forward).

Παράλληλα επισημαίνεται ότι: Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέρος στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας θα παίρνουν κι άλλοι αθλητές. Τα παραπάνω αποτελούν στρατηγική επιλογή της ομάδας μας που συνάδει με την φιλοσοφία του προπονητικού staff για τη σχέση των υποδομών με την πρώτη ομάδα και τη φυσική συνέχεια στην εξέλιξη ενός αθλητή που έχει επιλέξει να μάθει το μπάσκετ μέσα από τις ακαδημίες τις Νίκης Βόλου».

Συγχρόνως, η  ΔΕ ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Χρήστο Σούλη (17, 1,91, PG), τον μεγάλο άτυχο της περσινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας Ανδρών απέναντι στον Αίολο Τρικάλων.

«Πλέον είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του κι από τα μέσα της σεζόν κι έπειτα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ομάδας μας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ.  Την περασμένη χρονιά, πέρα από τις συμμετοχές του με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην ομάδα του Εφηβικού τμήματος και της Κ-21 της Νίκης Βόλου που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας και Θεσσαλίας αντίστοιχα» αναφέρει η έτερη ανακοίνωση των «κυανόλευκων», που εύχονται σε όλους τους παίκτες υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.