Με νέο σέντερ τον Μάρτιν Κρίπτσι ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών για το «ερυθρόλευκο» σύνολο

Την περίπτωση του Αριστοτέλη Πελίγκου εξέτασε ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να ενισχυθεί στις θέσεις των ψηλών, ωστόσο αυτή δεν προχώρησε και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τον 20χρονο Αλβανό Μάρτιν Κρίπτσι, που έκλεισε την χρονιά στη Γ’ Εθνική και στην ΚΑΕ Παραμυθιά.

Ο Κρίπτσι έχει ύψος 2,10 μ. και όπως αναφέρει το βιογραφικό του σε ηλικία 13 χρόνων μετακόμισε στην Αμερική συνδυάζοντας το μπάσκετ με το σχολείο ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην ισπανική Καθέρες. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος με την εθνική ομάδα της χώρας του σε όλα τα μικρά ηλικιακά πρωταθλήματα και αποτελεί μέλος της Εθνικής Αλβανίας.

Ο Κρίπτσι αναμένεται να είναι η προτελευταία αν όχι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της National League 2, με τους ανθρώπους της ομάδας να την ενισχύουν και με νεαρούς Βολιώτες από το τμήμα Εφήβων, προκειμένου να «δέσουν» με όποιους έμπειρους έχει αυτή τη στιγμή το σύνολο που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Γιώργος Κοσμάτος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.