Μετά 41 χρόνια, έξι μήνες και 23 μέρες ματς Τοξότης-Ολυμπιακός

Η ομάδα του Τοξότη που έπαιξε στη Β' Εθνική
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τελευταία φορά στη Β' Εθνική

Αύριο Σάββατο (7/10) Τοξότης και Ολυμπιακός Βόλου στο βοηθητικό του ΕΑΚ θα μονομαχήσουν στις 16.00 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής, ξυπνώντας μνήμες στους παλαιότερους, που θυμούνται ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική την περίοδο 81-82. Συγκεκριμένα στις 11/10/81 είχαμε Τοξότης-Ολυμπιακός 0-3 (εισιτήρια: 2075) και στις 14/3/82 Ολυμπιακός-Τοξότης 4-0 (εισιτήρια: 3383), κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες ξανασυναντώνται 41 χρόνια, έξι μήνες και 23 μέρες μετά.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν το περασμένο Σάββατο σε φιλικό στο ΕΑΚ, με νικητή τον Ολυμπιακό Βόλου με 5-0, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό, αν και το μεγάλο φαβορί παραμένει το ίδιο και είναι ασφαλώς η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, η οποία θέλει οπωσδήποτε το δύο στα δύο, αλλά με λιγότερο άγχος.

Κι αυτό γιατί στο πρώτο παιχνίδι του στην Α’ Τοπική κέρδισε τον Αίαντα με 2-1 στις καθυστερήσεις και επιδιώκει να καθαρίσει σήμερα πιο νωρίς το ματς, ξεπερνώντας και τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο ταλαιπωρημένο πλαστικό αγωνιστικό χώρο του Βοηθητικού, που σε ορισμένα σημεία του είναι και επικίνδυνος.

Για μία ακόμη φορά για τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο τιμωρημένος Αναστασίου, που μετά το αυριανό ματς έχει άλλα τρία, για να εκτίσει την ποινή των πέντε αγωνιστικών που κουβαλά από πέρσι, ενώ για τον Τοξότη θα απουσιάσει ο Βαλάντης Κόκκας, που χειρουργήθηκε επιτυχώς για ρήξη χιαστού.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Τοξότη, ενώ τα παιδιά καθώς και οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας του Τοξότη θα έχουν δωρεάν είσοδο. Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται από το πρακτορείο ΟΠΑΠ, Οδυσσέως 1, στη Νέα Δημητριάδα.

Χρήστος Θανασούλης

πηγή φωτό: retrosport

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.