Μουλάς: Ο Ολυμπιακός Βόλου και η ομάδα-σφραγίδα για το στοίχημα

«Τι εννοεί ο κ. Κούγιας;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΔΣ Βόλου, Γιώργος Μουλάς, που αναφέρει σε νέα τοποθέτησή του τα εξής:

«Στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου οι διοικούντες διερωτώνται αν αντιλήφθηκα τις δηλώσεις του κ. Κούγια. Ας μας εξηγήσουν λοιπόν τι καταλαβαίνει κανείς με την δήλωση του κ. Κούγια που γράφεται σήμερα και στον ημερήσιο Τύπο, ότι «προτιμώ να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου στην Super League από το να είναι μία ομάδα – «σφραγίδα» για το στοίχημα».

Για την ακρίβεια πάντως, ο κ. Κούγιας αυτό που είπε σε τηλεοπτική του παρέμβαση (Astra TV) ήταν ότι προτιμά τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League, από το να βρίσκεται κάποια άλλη ομάδα στη θέση του που θα είναι ουσιαστικά ομάδα-«σφραγίδα» και θα έχει να κάνει μόνο με το στοίχημα…  Και αυτό το ανέφερε ως απάντηση στην ερώτηση του κου Μουλά αν στόχος του είναι να στηρίξει τον Ολυμπιακό Βόλου για να βγει στη Super League, «βλέποντας» αιώνια αντιπαλότητα από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ανάμεσα στις δύο ομάδες. . Είναι άξια απορίας βέβαια η διαφορετική ερμηνεία που διαφαίνεται ότι προσπαθεί να δώσει ο κ. Μουλάς, μιας και ήταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή προσκεκλημένος και παρών στο πάνελ όταν έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση ο Αλέξης Κούγιας, με τον οποίο είχε μάλιστα και σύντομο διάλογο. Δείτε τη σχετική απόδοση της τοποθέτησης του κου Κούγια ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.