ΝΠΣ Βόλος: Φιλική νίκη επί του Αήττητου

Φιλική νίκη με 4-2 πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος επί του Αήττητου Σπατών, σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκαν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Οι Αήττητος Σπάτων βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ωστόσο στην επανάληψη οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος πήραν μπροστά και επικράτησαν τελικά με 4-2.

Τα γκολ της ομάδας του Σάκη Τσιώλη σημείωσαν οι Δουβίκας, Μήτογλου, Μουνίθ και Κρητικός. Στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν οι Κραβαρίτης, Κιάκος, Λογαράς, Φουρίκης, Μπάλλας, Μπαριέντος, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Κρητικός , Μπαρτόλο, Δουβίκας, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μήτογλου, Ρακής, Κανελλάκης και Μουνίθ.

Την ίδια στιγμή, παρά το αποτέλεσμα που προβλήθηκε, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος δηλώνει ότι θεωρεί πετυχημένη την πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ! Κάνοντας λόγο για ανταπόκριση που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοικούντων την ΠΑΕ (πόσοι ήταν άραγε αυτοί που συνδέθηκαν;) η διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εμπιστεύτηκαν το VOLOS TV για να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και δεσμεύεται για ακόμα καλύτερες μεταδόσεις στο μέλλον!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.