ΝΒΑ: Το νικητήριο τρίποντο του Ντόντσιτς η νίκη των Λέικερς και η ήττα των Μπουλς

Αγωνιστική δράση είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στο NBA, με τους Ντάλας Μάβερικς να παίρνουν τη νίκη εντός έδρας απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς (107-104) χάρη σε ένα απίθανο buzzer beater του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από την άλλη οι Ατλάντα Χοκς βρέθηκαν στο +12 στο τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά η 38άρα του Ντέβιν Μπούκερ βοήθησε τους Φοίνιξ Σανς να επιστρέψουν και, εν τέλει, να πάρουν τη νίκη στο Footprint Center με 121-117.

Στο Λος Άντζελες Ο Ντέιμιαν Λίλαρντκ και ο Γιουσούφ Νούρκιτς έκαναν ό,τι έπρεπε προκειμένου να οδηγήσουν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στην εντός έδρας νίκη επί των -δίχως τον ΛεΜπρον Τζέιμς- Λος Άντζελες Λέικερς (105-90). Επίσης, ο Τζόελ Εμπίντ (30 πόντοι, 15 ριμπάουντ) ήταν κυρίαρχος στη ρακέτα και οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στην έκτη διαδοχική νίκη τους, σε βάρος των Σικάγο Μπουλς (114-105), ενώ οι Μαϊάμι Χιτ χρειάστηκε να αγχωθούν περισσότερο απ’ ότι περίμεναν στο φινάλε, ακόμη κι έτσι όμως πήραν τη νίκη απέναντι στους Γιούτα Τζαζ (118-115), με τον Κάιλ Λάουρι να κλείνει την αναμέτρηση με τριπλ νταμπλ (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ).

Τέλος, Οι Χιούστον Ρόκετς άγγιξαν το διπλό στην έδρα των Ντένβερ Νάγκετς, μια μεγάλη άμυνα του Νίκολα Γιόκιτς όμως αρκούσε για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους (95-94) και μαζί να υπογράψει την έβδομη διαδοχική ήττα των φιλοξενούμενων. Πέραν του μπλοκ που έκανε στο φινάλε, ο Νίκολα Γιόκιτς προσέφερε 28 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Γουίλ Μπάρτον είχε 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Σε ό,τι αφορά στο Χιούστον, ο Ντάνθελ Τάις είχε 18 πόντους, ενώ ο Κρίστιαν Γουντ τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ (12 πόντοι, 17 ριμπάουντ).

Δείτε το νικητήριο τρίποντο του Λούκα Ντόντσιτς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.