Ο απολογισμός της Π. Τσαούτου στο Ευρωπαϊκό Sup με το βλέμμα στο Παγκόσμιο των ΗΠΑ

Η Πένυ Τσαούτου συνέχισε τις μεγάλες επιτυχίες στο άθλημα του S.U.P. (Stand  Up  Paddling), κατακτώντας την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Master Γυναικών, που πραγματοποιείται στο Sezged  της  Ουγγαρίας από τις 12 Ιουνίου έως σήμερα (16/6) με τη συμμετοχή 21 χωρών και πάνω από 200 αθλητών-τριών.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τρία αγωνίσματα, Sprint, Technical Race και Long Distance (Μεγάλων Αποστάσεων).

Η Πένυ Τσαούτου πήρε μέρος και στα τρία αγωνίσματα, κατακτώντας στο άθλημα του Long Distance (μεγάλων αποστάσεων) ύστερα από μεγάλο συναγωνισμό την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην Κατηγορία Master Γυναικών.

Στο Sprint και στο Technical συμμετείχε στην κατηγορία Γυναικών και έφτασε μέχρι τα Quarterfinals, αγωνιζόμενη ως μέλος της Εθνικής ομάδας του αθλήματος.

Η Πένυ είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη νέα συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στη Σαρασότα της Φλόριντα των Ηνωμένων  Πολιτειών 20-24 Νοεμβρίου 2024.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β-Α κ. Λάμπης Τσουκαλάς και το Δ.Σ. συγχαίρουν την αθλήτρια Πένυ  Τσαούτου και της εύχονται πάντα επιτυχίες.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.