Ο Χρήστος Κουτσουνίδης του ΟΥΚΒ στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων

Ο Χρήστος Κουτσουνίδης, 15χρονος τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του ΟΥΚ Βόλου, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σάκη Πλατανίτη, στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων, που ξεκινά τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Η Εθνική Παίδων θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπουργκάς, που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 28 Ιουλίου.

Γι’ αυτή τη διοργάνωση θα επιλεγούν οι 15 από τους 20 πολίστες που κάλεσε ο κ. Πλατανίτης, με τον νεαρό Βολιώτη να επιδιώκει να είναι και στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στη βουλγαρική πόλη.

Το «διαβατήριο» για την κλήση στην Εθνική του Χρήστου Κουτσουνίδη, που είναι γιος του γενικού αρχηγού του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Γιώργου Κουτσουνίδη, ήταν οι εμφανίσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στη Χίο πρόσφατα (ο ΟΥΚΒ κατετάγη όγδοος) και που φυσικά παρακολούθησε ο Σάκης Πλατανίτης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχημάτισε πολύ καλή εικόνα για τον Βολιώτη πολίστα, που δίνει αρκετά αισιόδοξα μηνύματα για μία αξιόλογη καριέρα στο μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.