Ο Τζόκοβιτς κινδυνεύει να χάσει και το Roland Garros

Μετά το Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει πια να χάσει και το δεύτερο Grand Slam τουρνουά του έτους, το Roland Garros!

Με δηλώσεις της η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, διευκρίνισε πως όταν τεθεί εν ισχύ ο νόμος για το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα εφαρμοστεί πλήρως, μηδέ των αθλητικών διοργανώσεων εξαιρουμένων.

Η προσπάθεια του κορυφαίου τενίστα του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς να καταρρίψει το ρεκόρ των 20 τίτλων Grand Slam κατακτώντας το Australian Open έληξε με τη δικαστική απόφαση να επικυρώσει την ακύρωση της βίζας από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε από το κοινοβούλιο. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό για όλους τους θεατές και τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή ξένους επαγγελματίες», δήλωσε.

«Το ίδιο θα ισχύει και για τις αθλητικές διοργανώσεις, χωρίς εξαιρέσεις. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί για να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

Η φετινή διοργάνωση του γαλλικού Όπεν είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22 Μαΐου και να ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.