Οι επαφές συνεχίζονται για νέο προπονητή στον Θησέα Αγριάς

Ακέφαλος προπονητικά παραμένει εδώ και αρκετό πλέον καιρό ο Θησέας Αγριάς, με την ανάγκη για κάλυψη του κενού στον πάγκο της ομάδας να είναι επιτακτική, και με φόντο τη νέα χρονιά και τη συνέχεια της Γ’ Εθνικής, είναι ένα θέμα που πρέπει η διοίκηση να λύσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται και αναμένονται αποτελέσματα, με τις κρούσεις της διοίκησης να έχουν γίνει τόσο εντός Μαγνησίας όσο και στον γειτονικό νομό Λάρισας, όπως αναφέρουν πληροφορίες και όπως είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς οι «πράσινοι» έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Κατσάρα, πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ, που άρχισε τη χρονιά ως προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου για να καταλήξει πρόσφατα στον πάγκο του Ατρόμητου Παλαμά. Πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι έγινε και μία συζήτηση με τον Στέφανο Ξηροφώτο, η συνεργασία του οποίου με τον ΝΠΣ Βόλος διακόπηκε σχετικά πρόσφατα, και που αναφέρουν ότι δεν προχώρησαν οι επαφές, αλλά δεν επιβεβαιώνεται και κάτι παραπάνω από καμία πλευρά.

Το θέμα πάντως αναμένεται να κλείσει εγκαίρως. Το να συνεχίσει η ομάδα υπό τις οδηγίες των Σπαθή-Αλεξίου ή υπό αυτές του Τάκη Αλιάτη δεν είναι υλοποιήσιμο σενάριο, και μετά τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο Κώστα Σταματίου, οι παίκτες του Θησέα χρειάζονται καθοδήγηση αλλά και κατάλληλη διαχείριση του ρόστερ, που είναι και συγκεκριμένο αλλά και με μικρό σχετικά μέσο όρο ηλικίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο απομένει να φανεί αν θα γίνουν και μεταγραφές για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας της Αγριάς, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του και χρειάζονται δυνάμεις στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Θησέας με βασικό στόχο αυτόν της εξασφάλισης της παραμονής στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.