Oι ποινές της ΕΠΣΘ για το Πανιώνιος Νέας Ιωνίας-Άνθιμος Γαζής

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Από τη μία η εισβολή θεατών στο παιχνίδι του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας με τον Άνθικμο Γαζή και από την άλλη η αποχώρηση των φιλοξενούμενων, καθώς τραυματίστηκαν από χτυπήματα όπως ανέφεραν δύο παίκτες τους, μπήκαν στο μικροσκόπιο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που τιμώρησε και επέβαλε ποινές και στους δύο συλλόγους!

Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας καλείται κατ’ αρχάς να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ. Επιπροσθέτως, θα κληθεί να δώσει δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τις Μικροθήβες, το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου. Επειδή μάλιστα αυτό είναι και το τελευταίο εντός έδρας για φέτος, ο Πανιώνιος θα κληθεί να δώσει και ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση η Επιτροπή προτείνει τα δύο αυτά παιχνίδια να δοθούν στο γήπεδο της Αργαλαστής!

Από την άλλη όμως το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ του Πανιωνίου 2-1, λόγω της αποχώρησης του Άνθιμου Γαζή από το γήπεδο! Μάλιστα, και ο Άνθιμος Γαζής θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ για την αποχώρηση.

Βέβαια, η Πειθαρχική Επιτροπή δεν μένει εκεί. Οι δύο ομάδες τιμωρούνται και με αφαίρεση ενός βαθμού από τη συγκομιδή τους φέτος, οπότε και αναλόγως θα κάνουν τους υπολογισμούς τους από εδώ και πέρα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.