Ολυμπιακός Β.: Αν παίζαμε με οκτώ, θα ήσασταν ικανοποιημένοι

Δεν άφησε αναπάντητη ο Ολυμπιακός Βόλου την ανακοίνωση της Α.Ε. Καραϊσκάκης για τη διατησία και σε δική του ανακοίνωση τονίζει ότι η αρτινή ομάδα θα ήταν ευχαριστημένη, αν ο Ολυμπιακός έπαιζε με οκτώ παίκτες. Αναλυτικά:

“Αναφορικά με την ανακοίνωση που εκδόθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει να δηλώσει τα εξής:

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας και η πιο καθαρή σε όλους τους τομείς. Καθρέφτης για την πορεία μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία αποτελεί ο βαθμολογικός πίνακας και η απόδοσή μας.

Σε ό,τι αφορά το καταφανέστατο πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, οι παρατηρητές διαιτησίας, που είναι οι αρμόδιοι, επιβεβαίωσαν με τα γραπτά τους τη δίκαιη παράβαση του παίκτη της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Καλό θα ήταν να έχετε αμφιβολίες για τη δική σας ομάδα και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζετε, που έχει ανάγκη οι αντίπαλοί σας να μην παίζουν μόνο με 10 παίκτες αλλά με 8, για να είστε ικανοποιημένοι με την διαιτησία. Ο Ολυμπιακός Βόλου στηρίζεται στην ανωτερότητα του δυναμικού του και στη βαρύτητα της φανέλας του”.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Καραισκάκη
«Αμφιβάλλουμε αν ο Ολυμπιακός Β. μπορεί την άνοδο μ’ αυτήν την ομάδα
«ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ.

ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΒΡΑΖΕ… ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ… ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ… ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.