Ολυμπιακός Βόλου: «Να μην υποβιβαστεί κανείς»

Οι προτάσεις των «ερυθρόλευκων» για το μέλλον των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης

Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν, και εφόσον ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόλαβε, ελέω και της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων, να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ, οι άνθρωποι του συλλόγου κατέθεσαν ήδη με τις προτάσεις τους στην ΕΟΚ, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει αναπτυχθεί για τη νέα χρονιά.

Έτσι, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στην 4η θέση πριν το τέλος της βαθμολογίας ζητούν να μην γίνει κανένας υποβιβασμός, αλλά και να ακολουθήσει αναδιάρθρωση κατηγοριών και οικονομική ενίσχυση κάθε ομάδας.

Η επιστολή του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλοιυ 1937 προς την ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Σε συνεχεία του με Αριθμ.Πρωτ.989/4/5/2020 εγγράφου, σας υποβάλλουμε τις προτάσεις μας σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης όπως προέκυψε μετά την απόφαση οριστικής διακοπής των Εθνικών Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης προτείνουν από κοινού:

1. Να επικυρωθεί ως τελική βαθμολογία αυτή που διαμορφώθηκε κατά την διακοπή τών πρωταθλημάτων.

2. Να προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία ο 1ος και ο 2ος κάθε ομίλου

3. Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα

4. Να ξεκινήσει αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών.

5. Να σχεδιαστεί ο τρόπος οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων.

6. Κατά την άποψη μας με τον τρόπο αυτό θεωρούμε ότι διατηρούνται οι ισορροπίες δίκαιης αντιμετώπισης των ομάδων και συντηρείται το κίνητρο για την συνέχιση της προσπάθειας παραγόντων και αθλητών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.