Πανάξιες πρωταθλήτριες οι παίκτριες του ΑΣ Βόλος 2004 (φωτογραφίες)

Η γιορτή-απονομή του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α' Εθνική

Σε γιορτινό κλίμα χαράς και με αισιοδοξία για το μέλλον, πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του ΕΑΚ η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στον ΑΣ Βόλο 2004. Το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαΐου, στήθηκε η γιορτή η οποία άρχισε με φιλικό της σημερινής ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και παικτριών που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας, με την προπονητή της ομάδας να τις αναμιγνύει, ώστε να γίνουν δύο ομάδες ισάξιες.

Το θέαμα ήταν υψηλού επιπέδου, με την τερματοφύλακα της ομάδας Χρύσα Τσιλίγκα να προωθείται σε εκτέλεση κόρνερ στην τελευταία φάση του αγώνα και με γυριστό ασύλληπτο σουτ να στέλνει τη μπάλα στο απέναντι γάμα της εστίας και να δίνει τη νίκη στη δική της ομάδα με 1-2.


Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ και μέλος της ΕΠΟ για το γυναικείο ποδόσφαιρο Μίλτο Καλόγηρο, στα χέρια των παικτριών του ΑΣ Βόλου 2002, με τα πυροτεχνήματα να κάνουν τη …νύχτα, μέρα και να δίνουν το έναυσμα για τους δικαιολογημένους πανηγυρισμούς, οι οποίοι αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τους κόπους, τις αγωνίες και την προσμονή γι’ αυτή τη στιγμή, από προπονητικό τιμ, Διοίκηση και φυσικά τις άμεσες πρωταγωνίστριες, τις παίκτριες του ΑΣ Βόλου 2004.

Οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας της βολιώτικης ομάδας δήλωσαν τα παρακάτω:

Ελένη Κουσκούνη: Είναι μία οικογενειακή γιορτή

ΚΟΥΣΚΟΥΝΗ-ΖΝΤΡΑΒΚΟ
Σήμερα είναι μία ημέρα χαράς και μία απίστευτη εμπειρία για τα παιδιά που βρίσκονται σήμερα εδώ. Έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας και παλαίμαχες παίκτριες της ομάδας που ήρθαν να μας τιμήσουν σήμερα κι επίσης έχουμε και την ακαδημία μας. Είναι μία οικογενειακή γιορτή, που την περιμέναμε πολλά χρόνια και ήρθε μετά από πολλή κόπο και δουλειά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής και να φθάσουν μέχρι εδώ. Όπως είχαμε αναφέρει και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, εμείς αντιμετωπίζαμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός για εμάς. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη πέρα από τον στόχο μας που ήταν η άνοδος και μόνο ως πρώτοι θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Εθνική.
Πλέον, θα συνεχίσουμε προπονήσεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου, μιας και τα κορίτσια έχουν να δώσουν εξετάσεις. Οπότε το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο. Όμως θα ξαναβρεθούμε αρχές με μέσα Αυγούστου για την προετοιμασία μας. Έχουμε κάνει συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Διοίκηση, καθώς και με κάποιες από τις παίκτριες μας και θ α συνεχίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και χάρηκε με τη χαρά μας και μας στήριζε όλη τη χρονιά.

Ευαγγελία Παπασακελλαρίου: Δικαιώθηκε η προσπάθεια των τεσσάρων τελευταίων ετών


Δικαιώθηκε η προσπάθειά μας. Για να χτίσεις μία ομάδα θέλει χρόνια για να έχει διάρκεια. Τέσσερα χρόνια έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Με τις σημαντικές προσθήκες που κάναμε, καταφέραμε το στόχο μας. Η Διοίκηση ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας. Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια άτομα της Διοίκησης και να αρχίσω από τον κ. Τηλέμαχο Μαγαλιό, ο οποίος ήταν καθημερινά μαζί μας στις προπονήσεις και εξωαγωνιστικά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριές μου τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Την Εύα Ζαμπάκα, η οποία παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, ήταν δίπλα μας, συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο, στον κόσμο μας, στη Διοίκηση και στην προπονήτριά μας, η οποία μας στήριζε καθημερινά.

Δημήτρης Κλόντζας, Πρόεδρος ΑΣ Βόλος 2004: Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε την κατηγορία

ΚΛΟΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ήταν όλη η χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη. Πανάξια τα κορίτσια μας ανέβηκαν κατηγορία, κατακτώντας την πρώτη θέση, αποδεικνύοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στον Όμιλο. Από την πρώτη αγωνιστική πίστεψα στις δυνατότητες τους, ανεξάρτητα από την ήττα από το Κιλκίς. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε την κατηγορία. Προπονητές που κατακτούν πρωταθλήματα, δεν φεύγουν από μία ομάδα.

Μίλτος Καλόγηρος, Πρόεδρος ΕΠΣΘ: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας
Ημέρες γιορτής για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Νομού μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στην προπονήτρια και στις παίκτριες. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε εκπρόσωπο στην Α’ Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου. Είναι μία επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία και το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει. Εξάλλου, στο πρόσφατο παρελθόν διεκδίκησε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και το έχασε την τελευταία αγωνιστική. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας διαθέτει ντόπιες παίκτριες και ελπίζουμε να παραμείνει στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.