Παπακωνσταντίνου: «Έχουμε διάθεση διαπραγμάτευσης με τον Μοράρ»

Τόνισε στο magnesiasports ο μεγαλομέτοχος της Νίκης, που βρίσκεται στον Βόλο

Από χθες Τρίτη (19/12) είναι στον Βόλο ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, που σήμερα Τετάρτη έδωσε το παρών με τον Βασίλη Βενέτη στην προπόνηση της Νίκης στον ΟΣΕ, μετά το τέλος της οποίας συνομίλησε και με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης αποκάλυψε, σε σύντομη συνομιλία που είχε με το magnesiasports, ότι έκανε μία πρώτη επαφή και με τον Μοράρ, που θα επαναληφθεί, τονίζοντας, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, ότι υπάρχει διάθεση διαπραγμάτευσης μαζί του, κάτι που μεταφράζεται ότι είναι ανοικτό κάθε ενδεχόμενο με τον Ρουμάνο φορ.

«Το να λύσεις τη συνεργασία με έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο, δεν είναι απλό. Είναι και θέμα συζήτησης. Εχουμε διάθεση διαπραγμάτευσης μαζί του και πού θα καταλήξει αυτό δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Όλα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Το να έρχεται ένας τόσο ποιοτικός παίκτης με τέτοιες προσδοκίες και να έχει συγκομιδή μίας ασίστ στον πρώτο γύρο είναι εκτός στόχων, οπότε πρέπει να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός», ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στο magnesiasports, που σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφών τόνισε: «Θεωρώ ότι το υλικό είναι πολύ καλό. Όλοι ξέρουμε πού χρειαζόμαστε ενίσχυση, σε μία-δύο θέσεις. Οι μεταγραφές είναι και θέμα προσθαφαιρέσεων. Όλος ο κόσμος ψάχνει για φορ και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι και η πιο εύκολη.

Μέχρι το τέλος του μήνα, «βαριά» αρχές Ιανουαρίου, καθώς έχουμε και παιχνίδι στις 7 του μηνός, θεωρώ ότι θα έχουν καταλήξει όλα τα ζητήματα».

Να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος της Νίκης θα φύγει την Πέμπτη το βράδυ από τον Βόλο και θα επιστρέψει την επόμενη βδομάδα.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.