Παραμένουν Γκισγκίνη και Παπαθανασίου στον Ολυμπιακό Βόλου

Aκόμη δύο αθλήτριες της περυσινής ομάδας γυναικείου Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο, και συγκεκριμένα πρόκειται για τις Ειρήνη Γκισγκίνη και Σοφία Παπαθανασίου.

Η Ειρήνη Γκισγκίνη αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και είναι από τις παλαιότερες αθλήτριες της ομάδας. Κατάγεται από την Κεφαλονιά και είναι πολιτικός μηχανικός. Όντας βασικό στέλεχος της ομάδας επί σειρά ετών με σημαντική προσφορά, πανηγύρισε την άνοδο με τα χρώματα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στην Β Εθνική.

Η Σοφία Παπαθανασίου αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, προέρχεται από την Αργώ Βόλου με την οποία έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και στην ομάδα που πέτυχε την άνοδο της Αργούς στην Α2. Πέρυσι πέτυχε την δεύτερη άνοδο στην καριέρα της με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αι οι δύο αθλήτριες θα αποτελέσουν βασικές μονάδες της ομάδας που θα αγωνιστει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.