Παρασκευή κοντή γιορτή και για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η μεθαυριανή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων είναι από τις πλέον κρίσιμες για τη Football League, με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων αυτής, και ενώ οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας Αρχής, όπως έχει τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο πρόεδρος αυτής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, θέλουν να κάνουν παρέμβαση στη συνεδρίαση…

Ο χρόνος πιέζει ενώ την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς τη μία κάνει λόγο για εστία υπερμετάδοσης όσον αφορά τον κορωνοϊό στον Αθλητισμό, και από την άλλη ζητά και συνιστά υπομονή. Ωστόσο η Football League είναι η μοναδική επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού Αθλητισμού που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, ενώ η φετινή δεν έχει αρχίσει καν! Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει ότι έχει προταθεί στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να ανοίξουν οι προπονήσεις για την κατηγορία, αλλά κανείς δεν έχει δώσει ακόμη την έγκρισή του για να ληφθεί η σχετική πολιτική απόφαση.

Αυτά βλέπουν και διαβάζουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Βόλου και γι’ αυτό ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος χαρακτηρίζει την έναρξη του πρωταθλήματος αμφίρροπη ή και εσχάτως πολύ δύσκολη. Άλλωστε η καθυστέρηση ήταν ένας από τους λόγους που οι Μπρούνο Μπαράνκο και Νίκο Ντα Κάμπο δόθηκαν δανεικοί σε Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα, με τους δύο Αργεντίνους συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου να τίθενται αντιμέτωποι για την 8η αγωνιστική της Super League 2 την Κυριακή, αφού οι Λαρισαίοι υποδέχονται τους Δραμινούς!

Παρασκευή κοντή γιορτή λοιπόν, με τα χρονικά περιθώρια για τη Football League na εξαντλούνται, και να πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες ένα εξαντλητικό πρόγραμμα για να βγάλουν το πρωτάθλημα (αν αυτό αρχίσει στα μέσα Μαρτίου) μέσα σε 3,5 μήνες… Αν πάντως ζητηθεί από τις ομάδες να ξεκινήσουν την αγωνιστική δράση, ο Ολυμπιακός Βόλου λέγεται ότι θα είναι έτοιμος, και θα καλύψει μάλιστα και τα κενά των δύο Αργεντίνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.