«Παράβαση καθήκοντος η μη ένταξη του Βόλου Ν.Π.Σ. στη Β’ ΕΠΣΘ»

Μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και τον Γιώργο Καρεκλίδη, ο νομικός και μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Νίκος Παπαπέτρος, σχολίασε την τοποθέτηση του Περικλή Λασκαράκη στη Γ.Σ. της ΕΠΣΘ και την απόφαση αυτής να εγγράψει ως νέο μέλος το σωματείο Βόλος Ν.Π.Σ., την οποία τη χαρακτήρισε νόμιμη, εφόσον τηρούνταν τυπικά οι προϋποθέσεις που υπάρχουν.

Όμως, επισήμανε ότι η εγγραφή νέου μέλους επιβάλλει την ένταξή του στη Β’ Τοπική από την ΕΠΣΘ και πως η παράλειψη αυτή συνιστά παράβαση καθήκοντος με ανάλογες συνέπειες. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι μπορεί ο Βόλος Ν.Π.Σ. να είναι συνέχεια της Πύδνας, που είναι παλιό σωματείο, αλλά στην ΕΠΣΘ έρχεται ως νέο μέλος και πρέπει να αποδεχθεί ως τέτοιο τους κανόνες.

Επίσης, αναρωτήθηκε με ποια αιτιολογία θα κάνει αίτηση στην ΕΠΟ ο Βόλος Ν.Π.Σ., για να παίξει στη Γ’ Εθνική, εφόσον δεν είναι μέλος της ΕΠΣ Πιερίας που έρχεται να παίξει στον Βόλο για γεωγραφικούς λόγους. Πέρα απ’ αυτά ανέφερε πως, αν διαπιστωθεί παράβαση καθήκοντος, αυτό δε θα το κρίνει η ΕΠΟ, αλλά η Πολιτεία, ενώ εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι, αν η ΕΠΟ αποφασίσει να αγωνιστεί ο Βόλος Ν.Π.Σ. στη Γ’ Εθνική, τότε η Νίκη θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.