Παρέμεινε στον Ηρακλή ο Χάρης Ασλάνογλου

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χάρη Ασλάνογλου έκανε γνωστή η διοίκηση του Ηρακλή Βόλου. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:
“Στον Ηρακλή Βόλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Χάρης Ασλάνογλου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει για 4η χρονιά την κυανόλευκη φανέλα και σίγουρα αποτελεί ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Νίκου Σπυριδάκη, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στην άμυνα, όσο και στο κέντρο και στην επίθεση, δίνοντας άμεσα λύσεις, όπου τον χρειαστεί ο προπονητής του.
Ο Ασλάνογλου έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής με τον Ηρακλή Βόλου (σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ), μία φορά με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου (άνοδος στην Δ’ εθνική, όπου και συμμετείχε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα) και δύο φορές δευτεραθλητής με τις ομάδες των Ιάσονα Διμηνίου και Σκιάθου. Η διοίκηση του Ηρακλή του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.
Να σημειωθεί επίσης η διοίκηση του Ηρακλή και το τεχνικό τιμ προχωράει αργά μεν αλλά σταθερά στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, που έχουν να κάνουν με παίκτες,  που θα μπορούν να αγωνιστούν στις θέσεις του επιτελικού μέσου και του φορ. Οι άνθρωποι της ομάδας, χωρίς να βιάζονται, αλλά προσεκτικά και με υπομονή θα φροντίσουν έως και την έναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.