Παρόντος Πριονά η διημερίδα του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, κ. Πριονάς, με την Ελένη Κουσκούνη, τεχνικό του Α.Σ. Βόλος 2004

Διημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο από ον Α.Σ. Βόλος 2004 παρόντος και του ομοσπονδιακού προπονητή, Αντώνη Πριονά. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την ομάδα μας η 4η διημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου. Το γήπεδο γέμισε με κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών που είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο ποδόσφαιρο υπό την επίβλεψη της Έλενας Κουσκούνη και της Ειρήνης Ανδρέου.
Το παρών έδωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Αντώνης Πριόνας, ο οποίος αφού μίλησε με τις εκκολαπτόμενες ποδοσφαιρίστριες, στη συνέχεια παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα των ακαδημιών ανάμεσα στα κορίτσια της ομάδας μας με τα κορίτσια της νεοσύστατης ομάδας της Νίκης Βόλου.
Η διημερίδα έκλεισε την πρώτη ημέρα με τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 και τη ΑΕΛ, για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων της πόλης.
Την Κυριακή το πρωί συνεχίστηκε η διημερίδα με προπονήσεις και παιχνίδια 5Χ5 με κορίτσια δημοτικών σχολείων της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της διημερίδας ήταν μαζί μας και η διατροφολόγος Αντιγόνη Κουτσιμπού, η οποία ενημέρωσε τις αθλήτριες και τους γονείς για τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών…
Τα σχόλια για την όλη διοργάνωση ήταν απολύτως θετικά από όλους τους παρευρισκόμενους, δείγμα της εμπειρίας της ομάδας μας και των ανθρώπων της στη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων. Επίσης φάνηκε ξεκάθαρα ότι το μέλλον για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας προβλέπεται ευοίωνο, αφού πολλά μικρά κορίτσια έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους στο γήπεδο.
Ευχαριστούμε αρχικά τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Πριόνα για την τιμή να παρευρεθεί στην διημερίδα μας παρά το βαρύ πρόγραμμα του.
Επίσης ευχαριστούμε τους ανθρώπους και τα κορίτσια της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και βρέθηκαν στο γήπεδο, για να αγωνιστούν για φιλανθρωπικό σκοπό με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας μας.
Τέλος, ευχαριστούμε το tsipouraki.gr για την προβολή της διοργάνωσης αλλά και τον κύριο χορηγό της ημερίδας, την εταιρεία ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ και το τσίπουρο TUVOLU».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.