Πέρασε με 42-39 από την έδρα του Ηλυσιακού ο Κένταυρος Αγριάς

Για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Χάντμπολ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και στα Ιλίσια ο Κένταυρος Αγριάς κερδίζοντας τον γηπεδούχο και μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι αήττητο Ηλυσιακό με 39-42, για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου (Α Υποόμιλος) της Β Εθνικής του πρωταθλήματος handball.

Ο Κένταυρος ταξίδεψε έχοντας ήδη την απουσία του Μησιρλίδη και στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Γιάννης Μακρής, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Η αποστολή αποχώρησε και χωρίς τον Άγγελο Καλαποδά, έχοντας τρεις τερματοφύλακες και οκτώ (στην ουσία) παίχτες γηπέδου. Όμως οι νεαροί παίχτες του Κενταύρου βρήκαν το σθένος και τις λύσεις απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ηλυσιακού. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλη διαφορά, με τα δύο σύνολα να δίνουν βάση στην επιθετική λειτουργία. Στο δεύτερο μέρος, οι Βολιώτες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και βρίσκοντας λύσεις από τον εξαιρετικό Πάσχο, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις ασίστ, έλυσαν τον «γόρδιο δεσμό». Προηγήθηκαν από το 35’ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο Καλλιθέας στο ΕΑΚ του Βόλου.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 8-8, 12-11, 17-15, 21-19, 25-23, 27-27, 28-30, 29-34, 33-38, 37-40, 39-42.

Για την ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκαν οι: Μηλιόρδος, Κούπας, Χανιάς,  Αντωνιάδης 9, Λαζάρου 12, Μιχαλόπουλος 1, Παπαδόπουλος, Χαλκιάς 2, Μακρής, Χιώτης 8, Πάσχος 9, Ελευθεριάδης 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.