Παίρνει Καμπλιώνη και Λούγκο στην αποστολή ο Μπακάλης

Καμπλιώνης και Λούγκος θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού Β. για το ματς με τη Νίκη την Κυριακή (25/2) στο Πανθεσσαλικό. Οι δύο παίκτες μπήκαν χθες Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και το έβγαλαν όλο, με συνέπεια ο Λάκης Μπακάλης να τους υπολογίζει κανονικά για την Κυριακή. Αυτό σίγουρα είναι ένα ευχάριστο νέο για τους ερυθρόλευκους, από την άλλη είναι στην κρίση της τεχνικής ηγεσίας αν θα χρησιμοποιηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές και για πόσο, θέλοντας πρώτα να υπάρχει σιγουριά για τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Πάντως σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει στην ενδεκάδα κανείς από τους δύο και με δεδομένες τις απουσίες των Σάββα (τιμωρημένος λόγω της κόκκινης στο ματς με τη Θήβα), Σέττου (μπορεί να αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά το χτύπημα στα πλευρά στο προηγούμενο ματς με τη Θήβα, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί), Κόλα και Ανδρέα Κόκκα (ο Θέος που έτσι κι αλλιώς δε θα έπαιζε απομακρύνθηκε από την ομάδα), τότε είναι πολύ πιθανόν να γίνουν κάποιες εσωτερικές αλλαγές.

Για παράδειγμα ο Δήμος Κόκας ενδέχεται να περάσει από το κέντρο στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Γελαδάρης να παίξει στη φυσική του θέση του δεξιού μπακ, για να καλύψει το κενό του Σάββα. Μέσα στις σκέψεις του Λάκη Μπακάλη είναι να πάει πιο μπροστά ο Τόσκας μαζί με τον Ρόκα στο κέντρο, με τον νεαρό Παπαϊωάννου να «παίζει» για παρτενέρ του Νόνη στο κέντρο της άμυνας. Σε ό,τι αφορά τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ Χρήστου, οι Μέμος, Διβανές και Ευθυμιάδης μοιάζουν οι επικρατέστεροι, αν δεν μπορεί να είναι στην ενδεκάδα ο Καμπλιώνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.