Πιο δύσκολα απ’ ό,τι θα περίμενε, 1-2 ο Αλμυρός τον Τοξότη

Δυσκολεύτηκε ο Γ.Σ. Αλμυρού, αλλά υπέταξε τον αξιόμαχο Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ με 1-2 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο βάσει των ευκαιριών που έχασαν, ενώ οι γηπεδούχοι, παρότι παραδέχονται την ανωτερότητα των νικητών, εκφράζουν τις ενστάσεις τους για το πέναλτι που δόθηκε στο δεύτερο γκολ των αντιπάλων τους.

Στο 22’ με σέντρα-σουτ ο Ισά έκανε το 1-0 για τον Τοξότη, ενώ στο 31’ με κεφαλιά ο Κρανάς ισοφάρισε. Στο 70’ ο Κοντοβάς κέρδισε πέναλτι, που ανέλαβε να εκτελέσει ο Στουρνάρας, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δόθηκε επανάληψη και τη δεύτερη φορά ο ίδιος παίκτης ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παπαπέτρος, Τσαντόπουλος, Σπαθαριώτης, Κυλαδίτης, Δενελάβας Ν. (80’ Σιόβας), Σκλαπάνης, Λέτσος, Παραδάκης (60’ Πότσκα), Δενελάβας Λ., Κόρμπας, Ισά (58’ Παρασχούδης)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Βίτσος, Καρράς, Στουρνάρας, Κόκας (46’ Τσελεπής), Καλαμίδας, Βανγκέλι, Παπακώστας, Τιμπλαλέξης (46’ Τσιώλης), Τζοβάρας, Κοντοβάς, Κρανάς (72’ Τσιουρής)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.