Πήρε βαθμό στο Περιστέρι με 0-0 ο… αμυνόμενος ΝΠΣ Βόλος

Σ’ένα εξαιρετικά κακό παιχνίδι, ο ΝΠΣ Βόλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, με το τελικό 0-0 να χαρακτηρίζει απολύτως την αναμέτρηση.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε ικανότητα αλλά περισσότερο διάθεση να σκοράρει, με τους γηπεδούχους να γίνονται πιο επιθετικοί από το 70′ και μετά, τη στιγμή που ο ΝΠΣ είχε ξεκάθαρα αμυντικές διαθέσεις. Οι όποιες αντεπιθέσεις προέκυψαν για το σύνολο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δεν απέδωσαν, που έτσι κι αλλιώς ήταν ελάχιστες.

Η ατυχία χτύπησε πάντως τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα τον Ρισβάνη στο 39’, όταν το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου αναγκαστικά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους του πρώτου 45λεπτου.

Όχι ότι άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος. Οι μεγάλες ευκαιρίες δεν εμφανίστηκαν ποτέ για τον ΝΠΣ Βόλος, ενώ στο 70’ ο Γκαραβέλης απέκρουσε μακρινό σουτ του Γκάλο, ενώ στην εκτέλεση του κόρνερ που ακολούθησε ο Βέλλιος έχασε μεγάλη ευκαιρία, με κοντινή κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 86’ ο Χαρίσης προσπάθησε να αιφνιδιάσει την άμυνα του Βόλου με δυνατό σουτ, όμως η κατάληξη ήταν ελάχιστα άουτ.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42’ λ.τρ. Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76’ Μάντσον), Ούμπιντες, Μανούσος, Ενσικουλού (63’ Βέλλιος), Γιακουμάκης.

ΝΠΣ Βόλος (Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66’ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (92’ Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73’ Μάντζης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.