Πιστεύουν στους παίκτες και τη δουλειά τους στον Ολυμπιακό Βόλου

Πίστη στη δουλειά της ομάδας και στο έμψυχο υλικό της υπάρχει στον Ολυμπιακό Βόλου και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θεωρούν ότι θα αποτελέσουν ένα σύνολο που θα σκοράρει με άνεση και πως η κριτική που δέχονται για αστοχία και αφλογιστία, που σίγουρα έχει κάποια βάση, θα είναι πρόσκαιρη.

Ο Μιχάλης Ζιώγας και ο συνεργάτης του Κώστας Μπράτσος ξέρουν τη δουλειά που γίνεται, γνωρίζουν τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και είναι σχεδόν βέβαιοι ότι οι παίκτες του στα επόμενα φιλικά αλλά κυρίως στα επίσημα παιχνίδια θα συνεχίσουν να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά και θα τις κάνουν γκολ, αφού όταν υπάρχει παραγωγή φάσεων, κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Λαρισαίος τεχνικός, σχολιάζοντας τον αγώνα της Δευτέρας, η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά και σπουδαία πράγματα.

Αυτό που θέλει πάντως ο 55χρονος τεχνικός είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και τα όποια προβλήματα να ξεπεραστούν γρήγορα, ώστε να μπορούν να δουλεύει με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Στο φιλικό για παράδειγμα με την αιγυπτιακή Ντέγκλα, στην οποία είναι ιδιοκτήτης το νέο αφεντικό του Εργοτέλη, Μάγκεντ Σάμι, πέντε παίκτες έμειναν προληπτικά στον Βόλο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές (Βαρούχας, Θέος, Καραγκιολίδης, Ανδρέας Κόκας, Γελαδάρης) υπολογίζονται να αγωνιστούν στο νέο φιλικό με τον Αιγινιακό εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ενώ θα επιστρέψει και ο Σέττος, που έλειψε λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πλήρης κόντρα στην ομάδα από την Πιερία, κάτι που προδιαθέτει για ακόμη καλύτερη εικόνα, με μόνη απουσία του Σκανδάλη, που είναι γνωστό έτσι κι αλλιώς ότι αργεί να επανέλθει.

Στην τεχνική ηγεσία επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση με την Ντέγκλα, καθώς, πέρα από τις σημαντικές απουσίες, η ομάδα είχε σωστή τακτική με σωστό κλείσιμο των χώρων και πολλά τρεξίματα σε ένα μικρών πάντως διαστάσεων γήπεδο καθώς και καλή ανάπτυξη στο ανοιχτό χώρο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είχε ποιότητα.

Εκτός αυτού το φιλικό ήταν εκτός προγράμματος και με δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας υπολόγιζαν ότι δε θα γίνει κάποιο τεστ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχαν ανεβάσει τους ρυθμούς στην προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο. Σίγουρα το ότι αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα, έχοντας πραγματοποιήσει και ένα τρίωρο ταξίδι την Κυριακή, εγκυμονούσε κινδύνους για μυϊκό τραυματισμό. Παρόλ’ αυτά δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο και μόνο ο Ευθυμιάδης αντικαταστάθηκε νωρίς προληπτικά λόγω κάποιων ενοχλήσεων, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σήμερα να σημειωθεί ότι οι παίκτες γυρίζουν στις προπονήσεις, αφού χθες Τρίτη τους δόθηκε ρεπό, έχοντας ως ορίζοντα το φιλικό του Σαββάτου με τον Αιγινιακό, στο οποίο υπάρχει το σενάριο ότι θα αγωνιστεί ένας νέος παίκτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.