Πιστεύει στην πρόκριση ο ΓΣ Αλμυρού

Αύριο στις 18:00 ο επαναληπτικός για το κύπελλο ΕΣΚΑΘ με τον ΓΣ Αμπελώνα

Δεν κύλισαν όλα όπως θα τα ήθελαν τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΣ Αμπελώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, και μοιραία ήρθε η ήττα με εννέα πόντους διαφορά (55-46). Ωστόσο η ελπίδα για πρόκριση παραμένει ζωντανή για την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη, η οποία θα επιδιώξει την ανατροπή και την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα με 10 πόντους υπέρ της.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για την ομάδα του Αλμυρού, οπότε όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή, που περιμένει ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι απέναντι σε ένα σύνολο που για μία ακόμη χρονιά έχει ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

«Αυτές οι αναμετρήσεις, τόσο ο επαναληπτικός όσο και ο αγώνας της προηγούμενης εβδομάδας, αποτελούν και ένα καλό τεστ για τις δυνατότητές μας στο πρωτάθλημα» σημειώνει ο Παναγιώτης Νάνης μιλώντας στο «Magnesiasports» για το παιχνίδι. «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και ένας βασικός στόχος είναι και για τα νέα παιδιά που έχουμε στις τάξεις μας να πιστέψουν και να καταλάβουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» συμπληρώνει.

Όσον αφορά το τι έφταιξε και ο ΓΣ Αλμυρού γνώρισε την ήττα στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στον Αμπελώνα, ο Παναγιώτης Νάνης κάνει λόγο για ένα κλειστό παιχνίδι και ένα «νεκρό» τετράλεπτο χωρίς σκοράρισμα στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης, κάτι που μεταξύ άλλων κόστισε σημαντικά. «Θεωρώ όμως ότι έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στη νίκη με τη διαφορά που θέλουμε. Αισιοδοξώ ότι και με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου» υπογραμμμίζει μεταξύ άλλων.

Πλήρης και ο ΓΣ Αμπελώνα
Έχοντας το πλεονέκτημα του +9 από το πρώτο παιχνίδι, ο ΓΣ Αμπελώνα θα βρεθεί και αυτός πλήρης στο κλειστό του Αλμυρού, με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Χαντζιάρα να κάνει κι αυτός λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και για την ομάδα του Νομού Λάρισας (ο Αμπελώνας ανήκει πλέον στον Δήμο Τυρνάβου), με τους παίκτες της να ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο και θα κληθούν να υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια το προβάδισμα που έχουν. Ως θεσμός, το κύπελλο ενδιαφέρει τους Αμπελωνίτες και θέλουν την πρόκριση στο Final Four που φέτος θα διεξαχθεί στον Παλαμά Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.