Πλούσιο θέαμα στο Στεφανοβίκειο, 3-4 ο Ολυμπιακός Β. τον Διαγόρα

Πλούσιο θέαμα είχε το φιλικό Διαγόρας Στεφανοβικείου-Ολυμπιακός Β., που έληξε με σκορ 3-4 υπέρ των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έδωσαν το πρώτο τους τεστ. Από το χορταστικό ματς έβγαλαν τα συμπεράσματά τους οι δύο προπονητές, που σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από την παραγωγικότητα των ομάδων τους.

Η διάταξη των ομάδων

O Διαγόρας ξεκίνησε με τον Χάμο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ήταν οι Καραμπούζης (δεξιά), Γαλανόπουλος, Λάιος (στόπερ) και Σπαθής (αριστερά). Ο Ζενούνης ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος, ενώ μπροστά του ως εσωτερικοί χαφ έπαιζαν οι Θ. Κυρίτσης και Παπαγεωργίου. Στην επίθεση για τους γηπεδούχους ήταν στα άκρα οι Γ. Κυρίτσης και Κουβελάς και στην κορυφή ο Σιόβας.

Για τον Ολυμπιακό Β. επιλέχθηκε κάτω από τα δοκάρια ο Λαδάς, ενώ πλάγιοι αμυντικοί ήταν οι Σκοπελίτης και Μπουτζίκος και κεντρικοί οι Γιαννιτσής και Παπακώστας. Ριζογιάννης και Αγρόδημος ήταν οι ανασταλτικοί χαφ, μπροστά τους ο Ντα Κάμπο ως δεκάρι, ενώ στα πλάγια κινούνταν  οι Κέρι και Κουτσιανικούλης. Τέλος, κλασικός προωθημένος ήταν ο Γιαννιτσάνης.

Οι φάσεις

Στο 5’ μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας Ντα Κάμπο-Κέρι ο δεύτερος δεν καθυστέρησε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Εννιά λεπτά αργότερα (14’) ο Ντα Κάμπο από δημιουργός έγινε εκτελεστής, αφού εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη απομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας και έκλεψε την μπάλα και από κει και πέρα από θέση βολής τελείωσε σωστά τη φάση για το 0-2.

Ο Διαγόρας στο 29’ μείωσε σε 1-2. Μετά από φάουλ του Κουβελά, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Λαδά, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Στο 34’ ο Κέρι εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ντα Κάμπο, αλλά έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δοκαριού. Ωστόσο, ο Κέρι πήρε το αίμα του πίσω στο 41’ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ στο αριστερό παραθυράκι γράφοντας με ξεχωριστό τρόπο το 1-3. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, αφού στο 44’ ο Γ. Κυρίτσης μετά από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού Β. και ατομική προσπάθεια ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσπάθειά του, νικώντας τον Λαδά για το 2-3.

Μάλιστα ο Διαγόρας μπόρεσε στην επανάληψη να φτάσει και στην ισοφάριση, ανατρέποντας το σκορ. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Σιόβας έδειξε δείγματα του ταλέντου του, με τον νεαρό επιθετικό να ξεπερνά εντυπωσιακά δύο αντιπάλους του και να πλασάρει τον Ξενοδόχοφ, σημειώνοντας το 3-3.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 79’, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την απόφαση, και στο 80’ το εκτέλεσε εύστοχα ο Ριζογιάννης για το τελικό 3-4.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακιάς με βοηθούς τους Αναστασίου και Σαμαρά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χάμος, Καραμπούζης Σπαθής, Γαλανόπουλος, Ζενούνης, Κυρίτσης Θ., Παπαγεωργίου, Κυρίτσης Γ., Κουβελάς, Σιόβας

Έπαιξαν και οι: Καραμανλής, Κουρούμαλος, Τανός, Παναγιωτόπουλος, Ματθαίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (α’ μέρος):  Λαδάς, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Παπακώστας, Ριζογιάννης, Αγρόδημος, Κουτσιανικούλης, Κέρι, Ντα Κάμπο, Γιαννιτσάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (β’ μέρος): Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Ριζογιάννης, Αγρόδημος, Θεοδώρου, Κόλα, Ρόκας, Ζιάκας, Μαρούδας, Παπαδημητρίου, Βασιλούδης

Έπαιξαν στη συνέχεια και οι Κάβουρας, Μαστακούλης, Τσελεπίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.